Returer och Reklamationer

Kontaktuppgifter för ångerrätt och reklamation:
E-mail: hej@ekostuff.se

Retur: Du kan returnera dina varor till Ekostuff Group AB  inom 14 dagar och få pengarna tillbaka om du ångrat dig. Ångerfristen börjar gälla den dag du tagit emot din beställning. Detta gäller dock inte specialbeställda produkter.

Vid felexpedition kan du välja mellan att få en ny vara eller full återbetalning.

Alla varor som skickas tillbaka, måste vara noggrant emballerade, för att undvika skador på varan. Det är du som kund som står för transportrisken tillbaka till Ekostuff Group AB. Du som kund står för kostnaden för returfrakten vid retur om inget annat anges av oss.

Reklamation: Reklamation gäller endast vid felproduktion och skador som inte uppstått via slitage.

Om vi inte har möjlighet att ersätta dig med en likadan vara har du rätt till att häva köpet och få pengarna återbetalda.

Ekostuff Group AB kommer att stå för fraktkostnaden vid en godkänd reklamation.

Återbetalning: sker normalt inom 14 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. 

Returadress för ångerrätt och reklamation:
Ekostuff Group AB
MARSVÄGEN 3F
51930 HORRED
Sverige

Kontakta oss genast oss på: hej@ekostuff.se – Om du inte hinner kontakta oss innan ordern skickas iväg anses du som kund vara ansvarig per köpvillkor.

Om du vill ändra eller avbryta din order måste vi kontaktas innan ordern har skickats annars är du som kund ansvarig per köpevillkor.

Vissa produkt står som restnoterade. Detta betyder att leveranstiden kan vara längre men att vi har en beställning på väg och att du förbeställer varan och får den så fort vi får leverans. I detta fall kan du förbeställa varan, annars får du gärna skicka ett mail så kan vi informera dig om när varan är förväntad att komma in.