Ekostuff Group AB

Om Ekostuff

Vår affärsidé är enkel:

"Genom att sälja högkvalitativa miljöprodukter skall vi bidra till en ökad grön konsumtion!"

 

Hur vi startade

Ekostuff Grundas

Det hela började med ett UF-företag, 2009. Det drevs i 3 år, därefter blev det ett riktigt företag med fokus på miljön! År 2015, då gick under namnet WA Miljö. Men efter en omorganisation så kom vi på ett mer passande namn: Ekostuff! Nu har vi fokuset på att skapa en miljövänligare E-Handel och fortsätta utvecklingen mot en hållbar, grön konsumtion!

Vad vi gör idag?

Ekostuff 2020

Ekostuff idag jämfört med starten 2012 har kommit en bra bit på vägen. Under 2020 har Ekostuff genomfört stora förändringar och kommer från och med nu klimatkompensera för all frakt både till oss och ut till er (trädplantering). Allt för att bli mer hållbara och skapa ett grönare samhälle.

Vad har vi för framtidsplaner?

Ekostuff 2021

Vi ser fram emot att tackla den utmaning som finns inom e-handeln och kommer under nästkommande år skapa möjligheter för andra att vara med oss på denna hållbarhets resan. Vi tror på ett miljövänligt samhälle och att vi som e-handlare har ett stort ansvar att se till så vi kommer dit. Vi vill skapa en framtid som inte bara är ekologiskt hållbar utan även socialt och ekonomiskt hållbar, detta med er kunder i fokus under hela resan.

 

Ekostuffs Grundare

Markus Wallgren

"Jag driver Ekostuff för jag vill förändra världen till mer hållbar och grön, för alla! Därför ser vi till att ha dom bästa miljöprodukterna på marknaden och utan att dom ska kosta mycket mer än produktens vanliga icke-miljösmarta prylar." 

Här ser vi vår VD, en naturkämpe som brinner för Miljön!