EVsladd- För din Elbil

Elbilsförsäljningen har exploderat och fler inser att det är framtiden! Vi är jätteglada för detta och har sett att fler frågar efter gröna elbilstillbehör som Sladdar, adaptrar, inredningsdetaljer mm.

Det har vi att börjat sälja här. Under vårt märke: EVsladd ( EV=Elbil) Som har kontrollerats noggrant både av kvalitets och miljöskäl.

 

Vad sägs som ett mobilskal med Tesla loggan på eller BMW i3 loggan.. oavsett vilket fan du är så kommer vi ha det du vill ha! Jadå vi har även unika sladdar tillverkade i både Tyskland & Kina för eluttag ( 6-16 A) vilket betyder att du kan ladda ett ett vanligt uttag (som du har inne i huset) utan brandrisk. Vi klimatkompenserar frakten för alla våra produkter! 

En av våra laddare för vägguttag som kan ladda redan ifrån 6A Upp till 16A

 

Kan du inte hålla dig, skicka iväg ett mejl så kan vi redan idag fixa ett skal åt dig med ditt favoritbilmärke på. Inbränt i ett miljövänligt korkskal! 

Miljövänliga korkskal med ditt favorit elbilsmärke

 

 

 

 

 

 

 

Testa dig själv om Elbilsström: 

Ampere

Är ett mått för hur snabbt elen färdas genom kabeln. I ett vanligt uttag laddar man på 1 fas med 10 Ampere.

kW - kilowatt

Är ett mått på laddeffekt och laddhastighet. Ju högre siffra desto snabbare kan bilen laddas. En publik laddstolpe har som mest en laddeffekt på 22kW.

kWh - kilowattimmar

Är ett mått på laddning och batteristorlek. Ju högre siffra desto större batterier har bilen. Som ett exempel har Skoda Enyaq iv 80 ett batteri som har storleken 82 kWh. Dock kan man bara använda 77  KWh för att skydda batteriet ifrån ur och överladdning! Briljant!