Nytt hos oss och kommande nyheter 2022

 

Företagsfaktura
Från och med 2022-11-01 erbjuder vi företagsfaktura. Välj mellan 30 och 60 dagars-faktura. Vid val av 30 dagar tillkommer ingen extra avgift. Vid val av 60-dagar tillkommer en administrativ avgift på 130kr.
Du väljer själv om du vill ha 30 dagar eller 60 dagar i vår kassa vid slutföring.

Våra fakturor kan sedan betalas på följande sätt:

  • Genom att trycka på betala nu på fakturan, sen följa anvisningarna. (obs fakturan betalas då direkt)
  • Längre ner på fakturan erbjuds det nu att betala till vårat bankgironummer + meddelande. Detta innebär att du kan skicka iväg betalningen ett specifikt datum från företagskontot.

Vi skickar ut våra fakturor digitalt på e-post. Önskas det en pappersfaktura, så tas det ut en avgift på 30kr.


Privatfaktura
Vi har planer på att lansera privatfaktura inom kort. Detta kommer att innebära för dig som privatkund, att du inte behöver gå via olika mellanhand för att betala hos oss.
Vår ambition är att kunna erbjuda 2-veckors (15 dagar) samt en månadsfaktura (30 dagar). Mer information kommer ut vid lansering.

Givetvis kommer vi att behålla de övriga betal-alternativen som vi erbjuder i dagsläget.

 

Vi har blivit fossilfria!
Från och med hösten 2022 har Ekostuff helt gått över till användning av elbilar.
Genom detta har vi lyckats sträva ännu närmre vårat miljömål.
Elbilsanvändningen har ökat, och vi följer ständigt utvecklingen för att kunna erbjuda tillbehör och eventuella lösningar som förenklar vardagen.


Hur har egentligen pandemin och kriget påverkat oss?
Ingen kan ju ha missat att vi alla haft det tufft på sistone. Självklart har det påverkat oss alla, främst småföretagare och mindre kedjor.
Ekostuff har idag inga planer på att lägga ner eller öka priserna markant. Precis såsom alla andra ställen kommer det att ske prisjusteringar hos oss, både uppåt och neråt. Vårat mål är att det inte ska bli ekonomiskt jobbigt att handla hos oss.
Våra frakttider kan dock variera, beroende på hur vårat lagersaldo ser ut. Givetvis gör vi allt vi kan för att hålla frakttiderna nere på det vi inte har inne.
Förhoppningen är att allting stabiliseras under våren 2023.