Varukorg

Maila oss: Hej@Ekostuff.se

Fri klimatkompenserad frakt över 299;-

Beställer du för företag/organisation? Maila oss!

Önska Produkt

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vi letar hela tiden efter nya smarta miljövänliga produkter för att göra vårt sortiment större. Därför ger vi dig som kund chansen att önska produkter som du tycker saknas i vårt sortiment. Utefter dessa förfrågningar letar vi efter leverantörer av produkten som håller vårat mått på hållbarhet. Om vi sedan väljer att ta in produkten i sortimentet blir du den första som får veta och vi ger dig även ett presentkort på upp till 100;- som tack för hjälpen!

Fyll i alla uppgifter till höger, så återkommer vi till dig inom kort (inom 24h).

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTVCY2FsZGVyYV9mb3JtJTIwaWQlM0QlMjJDRjViNWIyODJkYWRhZTclMjIlNUQ=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

 PRODUKTVÄLJAREN

Vi har massor av miljösmarta produkter men inte till allt och alla! Men det vill vi! Så därför skapade vi vår superpopulära: Produktväljaren! 

Här kan du önska någon unik eller speciell produkt som ett mobilskal till din Sony XZ, eller din iPhone 4 av kork eller varför inte Ekoskal till din Surfplatta? Eller Miljövänlig teknik? Ja, vi kan leta upp det mesta som är Miljösmart och ekologiskt! 

Du fyller i formuläret och så återkom vi inom 1-2 dagar! Denna är mycket populär så ibland kan det ta någon dag extra och ange gärna ditt mobilnummer så får du sms, när vi mejlet dig ditt svar! 

Bambuskal ifrån Ekostuff
Skal av naturmaterial är superpopulärt att kunderna frågar efter!
Fri Eko Frakt

På alla orders över 299 SEK

Öppet köp

14 dagar öppet köp

Klimatkompensation

All frakt klimatkompenserad

100% Säker Betalning

E-Faktura / Swish / Stripe