Varukorg

Maila oss: Hej@Ekostuff.se

Fri klimatkompenserad frakt över 299;-

Beställer du för företag/organisation? Maila oss!

Om Ekostuff

Vår affärsidé är simpel, genom att sälja högkvalitativa miljöprodukter skall vi bidra till en ökad grön konsumtion.

Hur vi startade

Ekostuff Grundas 2015

Det var 2015 som två unga entreprenörer med en dröm om att göra världen mer hållbar startade igång Ekostuff som då gick under namnet WA-miljö. Det var möjligheten att starta ett UF-företag som fick grundarna att kasta sig in i världen som företagare och fortfarande med Markus Wallgren (styrelseordförande) i spetsen är målet att göra världen lite grönare. Nu med fokuset att skapa en miljövänligare e-handel och fortsätta utvecklingen mot en hållbar konsumtion.

Vad vi gör idag

Ekostuff 2020

Ekostuff idag jämfört med starten 2015 har kommit en bra bit på vägen. Vi har fortfarande inte nått målet om en helt grön e-handel, men jobbar varje dag för att komma lite närmare slutet på tunneln. Under 2020 har Ekostuff genomfört stora förändringar och kommer från och med nu klimatkompensera för all frakt både till oss och ut till er. Allt för att bli mer hållbara och skapa ett grönare samhälle.

Vad har vi för framtidsplaner?

Ekostuff 2021

Vi ser fram emot att tackla den utmaning som finns inom e-handeln och kommer under nästkommande år skapa möjligheter för andra att vara med oss på denna hållbarhets resan. Vi tror på ett miljövänligt samhälle och att vi som e-handlare har ett stort ansvar att se till så vi kommer dit. Vi vill skapa en framtid som inte bara är ekologiskt hållbar utan även socialt och ekonomiskt hållbar, detta med er kunder i fokus under hela resan.

Ekostuff Teamet

Markus Wallgren

Styrelseordförande
"Jag startade Ekostuff med visionen att främja grön konsumtion & med teamet vi har fått ihop så har jag en stark tro att vi kommer lyckas väl!"

Dante Wetenius

VD
"Med vårt team och våra ambitioner är en hållbar e-handel inom räckvidd, och vi kommer jobba för att främja denna.

Jonathan Pettersson

Supply Chain Manager
"När det kommer till att främja en hållbar e-handel och konsumtion så blir både sortimentet & leverantörskedjan en viktig del. Här jobbar jag för att vi ständigt strävar efter förbättringar."
Fri Eko Frakt

På alla orders över 299 SEK

Öppet köp

14 dagar öppet köp

Klimatkompensation

All frakt klimatkompenserad

100% Säker Betalning

E-Faktura / Swish / Stripe