Varukorg

Maila oss: Hej@Ekostuff.se

Fri klimatkompenserad frakt över 299;-

Beställer du för företag/organisation? Maila oss!

Kundtjänst

Kundtjänst

Vi finns alltid här för att guida dig!

Hur kontaktar jag Ekostuff? Både privatperson & företag

Kontaktuppgifter Kundtjänst

Vanliga frågor innan köp

Orders och Frakt

Normalt kommer alla våra orders fram inom 5 arbetsdagar.

Klicka på “Mitt konto” för att hitta registrering knappen. Fylla sedan i obligatoriska fält. Alternativt så kommer du bli erbjuden att skapa ett konto i kassan om du inte är inloggad.

Genom att gå till Mitt konto när du är inloggad kommer du se kunna gå vidare till “Mina leveransadresser”. Där kan du ta bort eller lägga till en eller flera leveransadresser som är kopplade till ditt konto.

Om du har valt att skapa ett konto i kassan kan du snabbt se din order status genom att klicka på “Mitt konto” och vidare “Orders”. Annars får du status uppdateringar per e-post. Tänk på att våra status uppdateringar endast gäller fram tills varan lämnar oss och du får eventuellt tracking id.

I nuläget säljer vi endast till Sverige.

Om du vill returnera en vara

Returer och Reklamationer

Retur: Du kan returnera dina varor till Ekostuff Group AB  inom 14 dagar och få pengarna tillbaka om du ångrat dig. Ångerfristen börjar gälla den dag du tagit emot din beställning.

Vid felexpedition kan du välja mellan att få en ny vara eller full återbetalning.

Alla varor som skickas tillbaka, måste vara noggrant emballerade, för att undvika skador på varan. Det är du som kund som står för transportrisken tillbaka till Ekostuff Group AB.

Reklamation: Reklamation gäller endast vid felproduktion och skador som inte uppstått via slitage..

Om vi inte har möjlighet att ersätta dig med en likadan vara har du rätt till att häva köpet och få pengarna återbetalda.

Återbetalning sker normalt inom 14 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Vi kan inte i nuläget göra någon form av återbetalning. Vi kan endast ge kredit, dvs du får köpa valfria varor kostnadsfritt för det belopp du köpte din förra order för. 

 

Returadress för ångerrätt och reklamation:
Ekostuff Group AB
MARSVÄGEN 3F
51930 HORRED
Sverig

Kontaktuppgifter för ångerrätt och reklamation:
E-mail: hej@ekostuff.se

Kontakta oss genast oss på: hej@ekostuff.se – Om du inte hinner kontakta oss innan ordern skickas iväg anses du som kund vara ansvarig per köpvilkor.

Om du vill ändra eller avbryta din order måste vi kontaktas innan ordern har skickats annars är du som kund ansvarig per köpvilkor.

Vissa produkt står som restnoterade. Detta betyder att leveranstiden kan vara längre men att vi har en beställning på väg och att du förbeställer varan och får den så fort vi får leverans. I detta fall kan du förbeställa varan, annars får du gärna skicka ett mail så kan vi informera dig om när varan är förväntad att komma in.

Handla som företag eller UF Företag

B2B - Företag & UF Företag

Vi säljer gärna både råvaror och färdiga produkter till både företag och UF företag. Men istället för att handla i shoppen ber vi er skicka ett e-post till Hej@Ekostuff.se så kan vi hjälpa er vidare!

Skicka en produkt introduktion till oss på Hej@Ekostuff.se så återkommer vi vid eventuellt intresse.

Fri Eko Frakt

På alla orders över 299 SEK

Öppet köp

14 dagar öppet köp

Klimatkompensation

All frakt klimatkompenserad

100% Säker Betalning

E-Faktura / Swish / Stripe